Ons bedrijf

Garage Dekeyser bvba is een familiebedrijf gevestigd te Ronse en erkend Renault verdeler sinds 1990. Denis Dekeyser nam destijds de bestaande Renault garage over. Er werd toen een nieuwe ruime toonzaal gebouwd, waar ons uitgebreide gamma Renault voertuigen volledig tot zijn recht komt.
In 2004 versterkten we ons gamma met het budgetvriendelijke merk Dacia, dat volledig door Renault werd ontwikkeld.

Sinds 1998 werkt de zoon, Karim Dekeyser, mee in de zaak. Ondertussen nam hij de fakkel over van zijn vader.

Wij bieden alle Renault en Dacia personenwagens en bedrijfswagens aan, die u kunt testrijden. Tevens begeleiden wij u naar interessante aankoop- en financieringsvoorwaarden. Onze ruime openingsuren zorgen ervoor dat wij een groot deel van de dag ter uwer beschikking staan.

Ons professioneel en technisch opgeleid team staat voor u klaar voor al uw mechanische onderhoudswerken en herstellingswerken. Met de modernste apparaten stellen wij een gerichte diagnose, wat ons toelaat uw wagen snel en efficiënt te herstellen. In ons magazijn kunt u terecht voor verschillende originele Renault & Dacia-onderdelen en accessoires.

We houden niet alleen de kortst mogelijke afspraaktermijn aan, maar tevens bieden wij u een aantal opties die uw mobiliteit garanderen, zoals een vervangwagenpark, home-service, …